show/hide menu

Aanbevelingen


Om een beeld te geven hoe klanten mijn werk en het persoonlijk contact ervaren vraag ik hen een reactie te geven op het gedane werk. Deze aanbevelingen of referenties staan ook op mijn linkedln pagina en/of op mijn advertentie op marktplaats. Hieronder volgen er een paar:

Kast onder trap - Utrecht

Marit

Aardig, bekwaam, goede prijs-kwaliteit verhouding, heldere offerte met beeld van het eindresultaat! Sandra werkt heel netjes en kon op korte termijn onze gangkast maken. Bij een volgende klus bellen we Sandra zeker weer!


Keuken - Tienhoven

Renske de Bode en Hans Beuk

In de maand juli heeft Sandra Tulp van het gelijknamige bedrijf Meubelmaatwerk Tulp onze keuken vernieuwd. Wij wonen in een chalet en het inbouwen van een nieuwe keuken vraagt dus echt om creatief maatwerk. Sandra heeft ons geholpen bij het ontwerp en vervolgens heeft zij - met gebruikmaking van zoveel mogelijk bruikbaar oud materiaal - een gloedvolle nieuwe keuken gebouwd, met onder meer: een prachtig eiken werkblad, nieuwe apparatuur ingebouwd en veel meer kastruimte!! Vervolgens is de vloer van keuken en kamer vernieuwd en daar ligt nu een mooie, passende eikenhouten vloer. Wij zijn blij met het resultaat, maar ook met de manier waarop dat tot stand kwam: zorgvuldig, vakkundig, duurzaam en met veel ruimte voor overleg.


Wandmeubel - Doorn

Mevrouw van de Loo

In onze werkkamer heeft Sandra een geweldig mooie kast gebouwd. Het is een kast (240cm hoog, 200 cm breed en 40 cm diep) waar we echt een vakman/vrouw voor zochten aangezien het een kast moest worden met veel (paneel)deurtjes, lades en inschuifbare (!) deuren voor de televisie etc. In Sandra hebben wij deze vakvrouw absoluut gevonden! Allereerst vonden wij het erg prettig en professioneel dat Sandra een digitale ontwerp stuurde van de kast zodat er duidelijkheid is over de wensen en de mogelijkheden. Sandra is heel secuur, betrouwbaar en eerlijk. Een vakvrouw met passie voor haar vak!
Wij zijn enorm blij met de kast die ze voor ons gemaakt heeft. Hij ziet er geweldig! Sandra bedankt.


Kast in bijkeuken - Utrecht

Dennis vd Ven

In onze bijkeuken heeft Sandra een kast op maat gemaakt. Alvorens te starten hebben we een nette offerte ontvangen, waarin de werkzaamheden en kosten helder en duidelijk stonden omschreven. Leuk dat ze ook enkele impressies heeft gemaakt. Zo hadden we een beeld hoe het eruit kwam te zien. Na akkoord op de offerte kon Sandra snel starten. We hebben haar leren kennen als een vriendelijk persoon die haar afspraken na komt. De kast is erg mooi geworden, netjes afgewerkt en functioneel. We kunnen er veel spullen in kwijt en de schuifdeuren zijn gemakkelijk in gebruik. I.v.m. de scheve muren en plafonds is het echt maatwerk geworden. Daarnaast heeft Sandra in onze bijkeuken ook nog een koof gemaakt zodat de buizen van de verwarmingsketel netjes uit zicht zijn. Al met al zijn we erg tevreden met het werk van Sandra.


Kast en bijbehorend tafeltje - Utrecht

Collect 1900

Sandra heeft o.a. een prachtige kast (met bijpassend tafeltje) onder het schuine dak ontworpen, gemaakt en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, zowel over het resultaat als over het prettige contact met Sandra. Ze luistert goed naar onze wensen en denkt uitstekend mee om deze wensen zo goed mogelijk te realiseren. Ook voor kleine klusjes (zoals het plaatsen van plinten) kunnen wij Sandra van harte aanbevelen.


Stapelbed van steigerhout - Vleuten

Karin

Sandra heeft voor onze kinderen een prachtig stapelbed gemaakt. Ze kwam de eerste keer thuis en samen hebben we bedacht hoe het eruit moest zien. Ze kwam zelf met leuke ideen. Daarop volgde een duidelijke werktekening en prijsopgave. Het bed was eerder klaar dan we verwachtten, en nu het eenmaal staat zijn onze kinderen dolblij… en wij natuurlijk ook!
Sandra bedankt, het is bovenverwachting mooi geworden.


Herstellen schuifpui en deur in Tienhoven

Judith

Sandra heeft meerdere klussen voor mij gedaan waaronder het herstellen van een schuifpui, bijschaven en repareren van een deur. Ik heb Sandra ervaren als een geweldige klusvrouw. Punctueel, deskundig, creatief, inventief, betrouwbaar en bovenal een prettig mens. Judith


Dressoir, tafel, speelgoedkast en stapelbed - Breukelen

Mevrouw Ubbink

Voor ons 'nieuwe' huis met hoge plafonds, scheve muren, afwijkende afmetingen en gekke hoekjes hadden we al heel wat rondgekeken naar meubels, maar niets gevonden wat bij ons en ons huis paste. Op een gegeven moment zijn we maar op zoek gegaan naar iemand die meubels voor ons op maat zou kunnen maken. En die hebben we gevonden in Sandra!
Sandra heeft nu vier meubelstukken voor ons gemaakt, een kleine boekenkast, een zeer grote boekenkast, een tafel en een speelgoedkast. Iedere keer zijn wij helemaal gelukkig met het resultaat. Sandra heeft erg leuke ideeen, die helemaal passen bij onze kamers, het doel van het gebruik, en de gebruikers. Ze komt eerst thuis kijken waar het meubelstuk moet staan, en om te overleggen. Het ontwerp laat ze eerst op de computer zien, zodat wij nog input kunnen geven op het ontwerp, qua vorm, afmetingen, kleur enzovoort. Ze komt het meubelstuk thuis afleveren, bouwt het op (zet neer) en indien nodig maakt ze het ook nog vast aan de muur. Desgewenst gebruikt Sandra precies de verf die in de rest van het huis gebruikt is, zodat het allemaal helemaal perfect wordt. Ook is alles zeer stevig, onze kinderen klimmen overal op, maar dat is bij deze meubels geen probleem!
Daarnaast is Sandra een erg prettig persoon in de omgang, en je kunt goed afspraken maken. Het liefst zouden we al onze meubels door Sandra laten vervangen, misschien komt het er nog wel van!


Wastafelmeubel en tuinbank - Utrecht

Ine

Sandra is geweldig als 'meubelmaakster'. Ze denkt mee en komt met creatieve ideeën. Ik heb inmiddels 3 kasten in mijn huis die door haar gemaakt zijn. Elke kast is op maat ontworpen en daarmee perfect passend bij mij, mijn interieur en de wensen die ik had. In het dagelijkse gebruik bleek slechts één kast een klein mankement te hebben. Sandra loste dit praktische probleem onmiddellijk en gratis op, dus ook haar service ervaar ik als enorm gebruiksvriendelijk.


Tafel en kastenwand - Amsterdam

A. Voigt

Sandra maakt prachtige meubels op maat. Ze komt bij je thuis kijken waar het meubel moet komen en denkt mee over de beste oplossing - en komt vaak met nog betere ideeën dan je al had. Ze zoekt de juiste materialen en vormen bij elkaar en voegt ze samen met een heel persoonlijk meubel.


zoek
meubelmaatwerktulp.nl
aanbevelingen
privacyverklaring
mmwt - 2024