show/hide menu

Stapelbed voor kinderkamer


< >

Dit gezellige stapelbed is gemaakt van steigerhout. Doordat de zijkanten dicht zijn doet het knus aan. De raampjes kunnen open en dicht geschoven worden. Helemaal leuk om mee te spelen. De schuine plank aan de bovenkant laat het bed op een huisje lijken. Een paar doeken erbij en er kan een tent van gemaakt worden. Boven de bedden aan het voeteneind zijn er planken om boekjes of speelgoed op te zetten. En de ruimte onder het bed is door de laden te gebruiken als opbergruimte.

Bij beide bedden is de bovenste plank, als veiligheid tegen eruit vallen, scharnierend gemaakt. Hierdoor kan het beddengoed gemakkelijk verschoond worden. En het is natuurlijk erg leuk om je eigen bed dicht te kunnen doen.

Als de kinderen ouder worden en een eigen kamer krijgen dan kan het onderste bed met een kleine aanpassing, eenvoudig verwijderd worden. Onder de hoogslaper is er dan ruimte voor een bureau.

In het bed passen matrassen van 200cm x 90cm. Het bovenste bed is op 140cm hoogte gemonteerd. Het steigerhout is fijn gladgeschuurd en de hoeken zijn afgerond.

Afmetingen…
lengte: 213 cm   breedte: 103 cm   hoogte: 240 cm

tekening stapelbed luuk op de trap detail foto schuif


banken   tafels   kasten   badkamer   bedden   scheidingswand   tuin   diversen